Specialisaties

Grootboek is een boekhouder die u begeleidt en adviseert vanaf de opstart, uitbouw en dagelijkse werking van uw onderneming.

We kiezen voor een engagement op lange termijn, en staan garant voor een totaalaanpak op vlak van boekhouding, fiscaliteit, investeringsadvies en startersadvies. Wij richten ons tot kleine en middelgrote ondernemingen, horeca en vrije beroepen.

KMO's

Een betrouwbare en heldere boekhouding is een van de belangrijkste fundamenten van een gezonde zaak. Grootboek zorgt ervoor dat uw dossiers steeds actueel zijn en staat op elk moment klaar voor advies. Heeft u vragen? Stel ze. Zo kunt u zich als ondernemer volledig focussen op de kern van uw bedrijf.

Horeca

De horecasector is een wereld op zich. De sector heeft heel specifieke – en niet altijd even heldere – regels en wetgeving. Grootboek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de horeca sector. Door de jaren ervaring kunnen wij u adviseren op vlak van investeringen, personeel, boekhouding en heel wat praktische tips.  

Vrije beroepen

Vrije beroepen durven al eens een buitenbeentje te zijn op vlak van fiscaliteit en boekhouding. Welke vennootschap/structuur en type boekhouding is nodig? En bent u btw-plichtig of niet? En wat met de belastingen? We zijn vertrouwd met uw beroep en begeleiden u met raad en daad. 

Starters

Is starten een goed idee? In bijberoep of hoofdberoep? Richt u best een vennootschap op, en heeft u een btw-nummer nodig? Starters moeten meteen heel wat beslissingen maken die een impact hebben op de volgende jaren. Grootboek adviseert en begeleidt u, zodat alles meteen goed zit.

Testimonials