Diensten

Grootboek is een boekhouder die u begeleidt en adviseert vanaf de opstart, uitbouw en dagelijkse werking van uw onderneming.

Grootboek begeleidt en adviseert u bij de opstart, uitbouw en dagelijkse werking van uw onderneming. We kiezen voor een engagement op lange termijn, en staan garant voor een persoonlijke totaalaanpak op vlak van boekhouding, fiscaliteit, investeringsadvies en startersadvies.

Wij staan erom gekend steeds op maat van onze klanten te werken. We zorgen voor de volledige verwerking van uw boekhouding. Vanaf de creatie van uw businessplan, tussentijdse overzichten, investeringen, financiële planning t.e.m. het indienen van de btw-aangiftes, neerleggen de jaarrekening en bespreking van de resultaten. We zijn er voor u.

Grootboek ontneemt als fiscalist u de zorgen van fiscale aangiften en adviseert u op het vlak van personen- en vennootschapsbelasting en btw aangiftes. We analyseren uw persoonlijke situatie en optimaliseren uw fiscaal plan.

We denken met u mee over de toekomst van uw onderneming en adviseren u proactief wanneer het tijd is om nieuwe stappen te zetten. Of ook wanneer u beter net even een investering uitstelt. We kijken verder dan de cijfers; we houden rekening met de sector, met elk aspect van uw bedrijf én met de actuele economische toestand.

Is starten een goed idee? In bijberoep of hoofdberoep? Richt u best een vennootschap op, en heeft u een btw-nummer nodig? Hoe stel ik statuten op, en welke vergunningen zijn nodig? Grootboek adviseert en begeleidt u, zodat alles meteen goed zit.

We spelen een voortrekkersrol op vlak van digitalisering, en zoeken continu naar de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke toepassingen. Zo kunt u o.a. al uw documenten online uploaden en uw dossier eenvoudig opvolgen via ons online portaal.